Nintendo Switch s rekordnom prodajom konzole od 10 milijunčića, odlično se prodaju i igre

S obzirom na brzinu prodaje Nintendo Switch konzole, gotovo se približila prodaji Wii U konzole, što je odlična vijest koju nisu predvidjeli niti u najoptimističnijim predviđanjima. I ne samo to, nego se i video igre odlično prodaju što je vrlo važno za životni vijek konzola.

Oglas

U Nintendu zadovoljno trljaju ruke jer im je prodaja Nintendo Switch gaming tableta bolja od očekivanog. Čak se može mjeriti i s inicijalnom prodajom PS4 konzole, a kažu kako se i igre odlično prodaju.

Zanimljivo je kako u ove brojke nisu uključene i brojke koje se odnose na prodaju za blagdansko i novogodišnje vrijeme. Glasnogovornici kompanije tvrde kako je prodaja brža od prodaje bilo kojeg uređaja u njezinoj povijesti. Čini se kako je ključ svega prenosivost i docking mogućnost.

Isto tako, igraći naslovi kao što je “The Legend of Zelda: Breath of the Wild” proglašena je kao jedna od najboljih igara 2017. godine. Sve su to razlozi odlične prodaje i konzole i igara.

Odličnu je prodaju imala i igra “Super Mario Odyssey”, a koja je samo u tri dana prodana u 2 milijuna primjeraka. Nećemo se iznenaditi ako nakon godine dana prodaja Nintendo Switch konzole bude između 12 i 15 milijuna primjeraka. Kako god bilo, budućnost ove prijenosne gamerske konzole nije upitna.

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.