Nubia Red Devil će konkurirati Razer Phoneu?

Čini se kako je kompaniju ovo veći događaj, jer su najavili i službeno predstavljanje na posebnom eventu koji će se održati 19. ovog mjeseca.

Oglas

Čini se kako će i ZTE-ov elitni brend Nubia predstaviti svoj prvi gamerski pametni telefon. Poznato je i ime – Nubia Red Devil. Morate priznati kako zvuči “gamerski” 🙂

Očito je kako je kineska kompanija nanjušila da se u industriji video igara vrti veliki novac, a dio tok tržišnog kolača žele prebaciti i u svoju blagajnu. Hoće li im to uspjeti pomoću Nubia Red Devil gamerskog pametnog telefona pokazat će tržište.

Prva asocijacija je naravno jedan drugi gamerski pametni telefon, a to je Razer Phone, na koji “pucaju” u Nubiji s ovim modelom. Za Red Devil kažu kako je posebno dizajniran tako da će se svidjeti gamerskoj populaciji koji će u jednom uređaju imati pametni telefon i gamersku konzolu. Ono što nas u ovom trenutku zanima je veličina ekrana koja ne bi trebala biti manja od 6 inča za ugodno igranje.

Naravno, za sada karakteristike ovog uređaja nisu poznate, no ne sumnjamo kako će to biti sam vrh ponude pametnih telefona. I sami znate, za igranje video igara treba jaki hardver, tako da možemo očekivati samo ono najbolje.

Spomenimo i kako je Nubia Red Devil gamerski pametni telefon prvi uređaj koji dolazi iz nove “Red Magic” obitelji pametnih telefona. Ili ako hoćete – brend je dobio svoj novi pod-brend 🙂

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.