Nvidia GeForce gameri spremni za Final Fantasy XV, a PUBG je sada još brži!

NVIDIA je izdala novu verziju Game Ready drajvera za Final Fantasy XV Windows Edition. Uz to, driver također ima bolje perfomanse do 7% u igri PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) i optimiziran je za Warhammer: Vermintide 2 i Worlds of Tanks 1.0.

Oglas

Budite Game Ready za Final Fantasy XV Windows Edition

NVIDIA Game Ready drajveri su dostupni pre ili na dan lansiranja igre i omogućavaju najbolje moguće iskustvo za GeForce gamere u određenim naslovima zahvaljujući NVIDIA inženjerima koji rade do posljednjeg trenutka kako bi optimizirali perfomanse i gameplay. A kao dodatna potvrda kvaliteta svaki Game Ready driver je također i WHQL certificiran od strane kompanije Microsoft.

Final Fantasy XV Windows Edition je jedna od najočekivanijih igara ovog proljeća, a GeForce gameri su spremni zahvaljujući današnjim Game Ready driverom za Final Fantasy XV Windows Edition. Igračima će također biti drago da čuju kako driver podržava dijve poznate funkcije u GeForce Experience softveru, a u pitanju su Ansel i ShadowPlay Highlights. Igra je takođe puna GameWorks tehnologija kao što su NVIDIA Flow, NVIDIA HairWorks, NVIDIA ShadowWorks, NVIDIA Turf Effects i NVIDIA VXAO. Final Fantasy XV Windows Edition time obećava da će postati definitivna verzija igre!

NVIDIA pruža svoju gaming ekspertizu i bogatu povijest razvoja za PC platformu kako bi uveli napredne mogućnosti u Final Fantasy XV i maksimizirali iskoristivost GeForce® GTX serije 10 GPU-ova za PC gamere. Podrška uključuje NVIDIA inženjere na licu mjesta, middleware softver za grafiku i fiziku, alate za razvoj i izvorni kod. NVIDIA će nastaviti da radi sa Square Enixom kako bi još dodatno optimizirati perfomanse i stabilnost, a uz to i dodali nove tehnologije i mogućnosti koje su dostupne samo na GeForce GTX PC gaming platformi, kao što je NVIDIA G-SYNC™ tehnologija, optimizacija grafičkih podešavanja i GeForce Experience.

Još bolje perfomanse u PUBG

Posao našeg tima zaduženog za drivere nije gotov kada izađe igra. Oni rade neprekidno kako bi i u budućnosti osigurali još bolje perfomanse igre. Plodovi njihovog rada se mogu vidjeti kada pogledamo unaprijeđene perfomanse u igri PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG), gde je napredak nekih 7%. Pogledajte tabelu perfomansi na GeForce.com kako bi imali detaljni uvid.

Game Ready za Warhammer: Vermintide 2 i Worlds of Tanks 1.0

Ovaj drajver takođe obezbeđuje najbolje moguće iskustvo za gejmere koji igraju Warhammer: Vermintide 2 ili Worlds of Tanks’ 1.0 Engine Upgrade.

Inače, drivere možete preuzeti ovdje.

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.