NVIDIA GeForce GTX 780 Ti najbolja gamerska grafička na svijetu stigla i u Hrvatsku

Kažu kako nova NVIDIA GeForce GTX 780 Ti grafička kartica košta 5.199 kuna. No oni koji se razumiju u snagu grafike kažu kako itekako vrijedi. Skupljajte kune!

Oglas

NVIDIA GeForce GTX 780 Ti  radi na najnovijoj NVIDIA Kepler arhitekturi koja osigurava bolje hlađenje, tiši rad i vrhunske performanse. Kartica uključuje i namjenski hardver za “frame metering” koji omogućuje gamerima doživjeti glatke, najdosljednije moguće frameove u igri. Podržava i novu NVIDIA G-SYNC™ tehnologiju zaslona, koja eliminira podrhtavanje zaslona i slike i „input lag“ – glavnu prepreku za svakog gamera.

NVIDIA GeForce GTX 780 Ti  ima 25% više jezgara nego GTX 780 GPU, uključujući nevjerojatno brzu ugrađenu memoriju od 7 Gpbs koja podržava NVIDIA GPU Boost™ 2.0 tehnologiju za veću prilagodbu, overklokiranje i performanse. U usporedbi s originalnom GTX 780 grafičkom karticom, GTX 780 Ti je 12 posto brža od prosjeka.

Nakon nekoliko godina rada na njoj, G-SYNC tehnologija sinkronizira frekvenciju osvježavanja frekvencije monitora s frekvencijom renderiranja GPU-a, tako da se slika prikazuje u trenutku nastajanja. Scene se pojavljuju odmah. Predmeti su oštriji a igranje je puno lakše.

G-SYNC tehnologija uključuje G-SYNC module dizajnirane od strane tvrtke NVIDIA koji su integrirani u gaming monitore, na isti način na koji su hardver i softver integrirani u određen GPU zasnovan na Kepler arhitekturi, kao što je GeForce GTX 780 Ti.

GeForce GTX 780 Ti podržava i najnovije NVIDIA napredne gaming tehnologije uključujući NVIDIA PhysX® engine i TXAA™ anti-aliasing.. Za gamere koji zahtijevaju najbolje, NVIDIA SLI® tehnologija – najmoćnije GPU rješenje na svijetu – isporučuje najvišu razinu performansi s podrškom za četiri vrste konfiguracije.

Svaki GeForce GTX GPU također posjeduje GeForce Experience™ softver, koji može automatski konfigurirati postavljanje u igrama kako bi cjelokupno iskustvo bilo dobro, obavijestiti gamere o potrebi ažuriranja softvera i automatski instalira GeForce Game Ready™ drivere tako da gameri mogu maksimalno uvećati performanse njihovih GeForce GPU-ova i uživati u najnovijim naslovima PC igara.

NVIDIA GeForce GTX 780 Ti

Među gaming tehnologijama koje samo vlasnici GeForce grafičkih kartica mogu doživjeti je i NVIDIA ShadowPlay™ softver. Integriran u najnoviju verziju GeForce Experience tehnologije, Shadowplay je besplatan, brz i jednostavan softver za snimanje igara koji dozvoljava korisnicima da zabilježe najuzbudljivije trenutke tijekom igranja i podjele ih s ostatkom svijeta.

Koristeći encoder hardvera koji je ugrađen u Kepler arhitekturu, utjecaj Shadowplay softvera na frame rateove tijekom igre je znatno niži od tradicionalnih aplikacija za snimanje koje mogu imati velik utjecaj na procesor. Od premijernog predstavljanja od prije tjedan dana, više od 150.000 GeForce vlasnika su ga isprobali, podignuvši više od 15.000 Shadowplay videa na YouTube.

NVIDIA GeForce GTX 780 Ti GPU je dostupna kod vodećih svjetskih proizvođača grafičkih kartica uključujući ASUS, EVGA, Gainward, KFA2, Gigabyte, Inno3D, MSI, Palit, PNY i Zotac. U Hrvatskoj se očekuje cijena od 5.199 kuna, a uz karticu ćete dobiti i neku od igara kao što su Batman: Arkham Origins, Assassin ‘ Creed IV-Black Flag i Tom Clancy’ Splinter Cell: Blacklist.

NVIDIA GeForce GTX 780 Ti

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.