NVIDIA GeForce GTX 980 i GeForce GTX 970 – bili smo na predstavljanju u Zagrebu

Uoči Reboot Infogamera održana je i zanimljiva konferencija za novinare na kojoj nam je NVIDIA pokazala nove GeForce GTX 980 i GeForce GTX 970 grafičke kartice, kao i Maxwell tehnologiju.

Oglas

Nove grafička kartice podržavaju Maxwell GPU arhitekturu i kao takve su trenutno najnaprednije kartice na svijetu. Isto tako, Nvidia je u Zagrebu predstavila i posebno optimizirana gamerska računala s Maxwell arhitekturom, a koja pružaju visoke performanse i manju potrošnju struje.

NVIDIA je predstavila PC s GeForce GTX 980 grafičkom karticom, a koji pokreće najnoviju Dark Souls II igru s poboljšanom grafkom i NVIDIA DSR tehnologijom – igre izgledaju bolje, GPU snaga se koristi za renderiranje igre u višoj rezoluciji, a potom se i prilagođava traženoj rezoluciji ekrana. Ova funkcija je automatski dostupna kroz GeForce Experience, a igrači mogu podesiti željenu razinu sukladno svojim zahtjevima.

NVIDIA je prikazala Lords of Fallen, igru koja je razvijena uz pomoć ekipe iz NVIDIA GameWorksa. Kako bi stvorili dinamično i impresivno iskustvo koje donosi Lords of Fallen, korišteno je nekoliko NVIDIA tehnologija poput PhysX Clothing ili NVIDIA Turbulence. Okruženje u kojem je zastupljena interakcija između objekata i čestica je stvarnija.

Zajedno s gamerima, tvrtka NVIDIA je prikazala i niz sustava koji su zasnovani na fleksibilnosti Maxwell arhitekture. Počevši od tradicionalnog PC-a do small form factor sustava, gameri sada imaju veliki izbor kada traže najbolji način za nadogradnju računala. Svi sustavi koji su danas predstavljeni bili su upareni s G-Sync monitorima partnera kao što su AOC, ASUS i Philips.

NVIDIA GeForce GTX 980, GTX 970 i Maxwell tehnologija predstavljeni u Zagrebu 02

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.