Nvidia GeForce GTX TITAN Z grafička kartica – totalna brutala u performansama i cijeni

Nvidia GeForce GTX TITAN grafička kartica u prodaji

Nema jače kartice od Nvidia GTX TITAN Z! A čini nam se niti veće cijene koja je čak 2.999$, i to ona početna. Ali zamislite samo kako rade igre na ovoj brutali od grafulje!

Oglas

Samo ćemo vas podsjetiti kako ima 12 GB memorije brzine 7 Gbps, 12-fazno napajanje s balansiranjem dinamičke snage, podršku za dvostruku preciznost u punoj brzini, 5.760 CUDA jezgri, kao i dva GK110 GTX TITAN Black grafička procesora za moćnu 3840×2160 rezoluciju.

Iako je grafički vrlo moćna, u Nvidiji su uspjeli postići visoke performanse i sa zračnim hlađenjem. Zanimljivo je kako Nvidia GTX TITAN Z grafička kartica ima više grafičke snage nego neka poznata superračunala koja koštaju i po više milijuna dolara.

Kome je namijenjena Nvidia GTX TITAN Z grafika? Vjerojatno istraživačima, znanstvenicima i drugim CUDA programerima, no zamislite je kako bi se ponašala u video igrama… 🙂

I na kraju – cijen. Nvidia GTX TITAN Z će se prodavati po početnoj cijeni od 2.999 dolara. Kada? Samo što nije. Paprena grafička s paprenom cijenom… 🙂

Nvidia GeForce GTX TITAN grafička kartica u prodaji

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.