NVIDIA najavila Unreal Engine 3 za Windows 8 i Windows RT operativne sustave

Užitak je igrati se koristeći moćni grafički Unreal Engine 3, kojeg za PC računala potpisuje Nvidia. No, to nije kraj. Saznajemo kako će UE3 biti još bolji za Windows 8 i RT OS.

Oglas

Naravno, i sami znate kako će je indows 8 novi Microsoftov operativni sustav za PC računala, a Windows RT je operativni sustav prilagođen za tabalete. Do sada smo uživali u igraćim naslovim kao što su Borderlands, Gears of War, Infinity Blade i Tuork. A sada je došla i UDK verzija 4 (Unreal Development Kit), a koja je developerima bila dostupna za developere još od lipnja. Koliko je Unreal Engine 3 važan za Nvidiju ne moramo vam opisivati, samo ćemo reći – jaaaakoooo!!!

Inače, novi UE3 je Nvidia predstavila na IFA 2012 sajmu još prvog dana, a prikazan je na Epic Citadel demou na ASUS Windows RT tabletu koji naravno radi na Nvidia Tegra platformi. Demo je pokrenuti i na najnovijem ASUS Vivo Tab RT tabletu. Epic Citadel je u potpunosti razvijen u Unreal 3 grafičkom endžinu, što ćete i sami vidjeti niže, izgleda impresivno. Novi će se endžin pojaviti i na PC i Xbox platformama.

To je potvrdio i Mark Rein, podpredsjednik Epic Gamesa, te je dodao: “Implementirajući potpuni grafički engine na mobilnoj platformi, NVIDIA i Epic su pojednostavili developerima razvoj igra za UE3. Sada je praktički svjedno o kojoj se platformi radi – Windows RT, Windows 8, te NVIDIA Tegra 3 procesorima. Igrači će dobiti nevjerojatne igre”.

A kako to izgleda “uživo” pogledajte na videu niže.  Isto tako, na priloženim slikama možete vidjeti neke razlike između UE3 i konkurentskog endžina. Nove će igre biti mraaaakkkk…

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.