Nvidia predstavila SHIELD Android TV konzolu za vrhunsku kućnu zabavu

Nvidia SHIELD Android TV konzola donosi video sadržaje, glazbu, aplikacije i igre u vaš dom. Dolazi s SHIELD kontrolerom za napredni gaming i predstavlja jedinstvenu platformu koja ima pristup velikom broju sjajnih igara.

Oglas

Nova Nvidia SHIELD Android TV konzola donosi 4K zabavu svakom domu – ima Tegra X1 procesor, Android TV OS i GRID streaming servis. Kao prvo, više od 50 Android naslova koji su optimizirani za SHIELD bit će dostupni za preuzimanje, uključujući i AAA naslove poput Crysis 3, Doom 3: BFG EditionT i Borderlands: TPS. Oni se mogu igrati na žestokim brzinama zahvaljujući SHIELD Tegra X1 procesoru sa 256-jezgrenim GPU-om baziranim na Maxwell  arhitekturi i 64-bitnom CPU-u.

Kao drugo, omiljeni AAA naslovi, uključujući igre na konzolama, mogu biti streamane uz pomoć GRID servisa za streaming zahtjevnih igara. Uz pretplatnu cijenu GRID će imati pristup za 50 naslova kao što su Batman: Arkham Origins, GRID 2 i Metro: Last Light Redux, s dodatnim naslovima koji će biti dopunjavani svaki tjedan.

Kao treće, GRID servis može biti korišten za kupnju i streaming novoobjavljenih AAA naslova poput Batman: Arkham Knight i The Witcher 3: Wild Hunt koji će biti dostupni kasnije tijekom godine.

Nvidia SHIELD Android TV konzola će biti dostupna od svibnja s početnom cijenom na tržištu od 199$ u paketu s bežičnim kontrolerom. Opcijski dodaci uključuju dodatne kontrolere, daljinski upravljač i držač za okomitu orijentaciju konzole.

Detaljnije na Racunalo.com.

Nvidia SHIELD Android TV konzola - prvi kompanijin uređaj za kućnu zabavu 02

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.