Nvidia Shield Portable će dobiti Android 5.1 nadogradnju

Nvidia Shield Portable će dobiti Google Chromecast – to je video streaming s konzole na TV koji podržava Chromecast ili Android TV ili drugi uređaj koji podržava ovu tehnologiju bežičnog prijenosa video signala.

Oglas

Nvidia je najavila kako će njihova gamerska konzola dobiti uskoro nadogradnju na Android 5.1 Lollipop operativni sustav. Iako će Nvidia Shield Portable dobiti podršku za Google Chromecast, Miracast će navodno – izostati.

Zanimljivo je kako je u novoj nadogradnji uklonjen Android Browser koji se vrlo malo koristi jer korisnici očito automatski prelaze odnosno koriste Chrome. Isto tako, neće vam se svidjeti što u novoj nadogradnji neće više biti igara Sonic 4 Episode II i Expendable Rearmed, jer one ne podržavaju Android 5.1.

Nova nadogradnja, Nvidia Shield Portable Upgrade, donosi i 103 zakrpe koje ispravljaju neke greške, kao što su i one za to Google Play Books i Twitch.

O samoj konzoli ne trebamo pričati. I sami znate kako Nvidia Shield Portable ima 5 inčni ekran HD rezolucije od 1280 x 720 točaka, te radi na Tegra 4 procesoru. Smatraju je gamerskom konzolom, iako ima hrpa boljih…

Nvidia Shield Portable će dobiti Android 5.1 nadogradnju 02

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.