Nvidia Shield Tablet 2 će se premijerno predstaviti 3. ožujka

Kako piše na pozivnici, sudionike eventa očekuje “nova definicija gaminga budućnosti”. Zanimljivo je kako u kompaniji tvrde da na ovom projektu rade već pet godina, tako da je za očekivati kako će biti predstavljeno zaista nešto revolucionarno.

Oglas

Nvidia je počela slati pozivnice za svoj event koji će se održati 3. ožujka, a na kojem će predstaviti drugu generaciju svog hvaljenog gamerskog tableta – Nvidia Shield Tablet 2.

Ne sumnjamo kako će glavna zvijezda večeri biti the Nvidia Shield Tablet 2, nova generacija tableta za hardcore igrače koja će raditi na novom Nvidia Tegra X1 procesoru, a koji je premijerno predstavljen na sajmu CES 2015 u siječnju ove godine.

Šuška se kako ma eventu neće biti samo predstavljena nova konzola, nego još neke zanimljivosti vezane uz gamersku industriju. Očekuju se i neki dodaci za konzolu, možda i VR naočale, a spominje se i neki posebni Steam uređaj.

Što se hardverske konfiguracije Nvidia Shield Tablet 2 tiče, osim Tegra X1 procesora očekujemo 4 GB RAM-a, 8 inčni QHD ekran (2560 x 1440 točaka), 32 GB interne memorije, te još bolje kamere, možda obje od 8 MP. Sve ćemo saznati početkom ožujka 🙂

Nvidia Shield Tablet 2 premijera 3. ožujka 02

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.