NVIDIA Shield Tablet – hvale se kako je ovo najbolji gamerski tablet!

NVIDIA Shield Tablet - objavljene specifikacije i datum izlaska

NVIDIA Shield Tablet se očekuje dugo, jako dugo. To nije običan tablet nego se radi o pravoj igraćoj konzoli na Androidu s jako dobrim hardverskim specifikacijama, tako da će ljubitelji video igara itekako uživati.

Oglas

Od sada je i službeno,. Nvidia je objavila kompletne hardverske specifikacije svog novog gamerskog tableta. NVIDIA Shield Tablet u prodaji za nekoliko dana?

Od onih osnovnih hardverskih specifikacija spomenimo kako NVIDIA Shield Tablet ima 8 inčni IPS FHD ekran (1920 x 1080 točaka), te radi na NVIDIA Tegra K1 procesoru, ima 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije (WiFi inačica) odnosno 32 GB (4G LTE model), a što možete proširiti preko microSD ulaza do 128 GB. Za ugodan gamerski doživljaj odlično će poslužiti i prednji stereo zvučnici.

NVIDIA Shield Tablet - objavljene specifikacije i datum izlaska

Ono što NVIDIA Shield Tablet također može je prikazivati i 4K Ultra HD video, te ima podršku za DirectStylus 2. Nećemo zaboraviti kamere – obje od 5 MP s HDR-om, dok stražnja ima i auto fokus, a podržava WiFi, Bluetooth i GPS. Tu je i 3,5 milimetarski ulaz za slušalice, microUSB 2.0, dok će baterija izdržati do 10 sati igranja ili gledanja videa.

I na kraju cijena. NVIDIA Shield Tablet bi se navodno trebao početi prodavati od 22. srpnja po početnoj cijeni od 199$. Uz tablet će se kao opcija isporučivati i poseban gamerski kontroler (Shield Controller) koji će koštati 60$, posebna kutija za nošenje 39,99$, tako da se cijena može popeti i iznad 300$. No, ako nas pitate, i osnovni model je sasvim dovoljan. Da stvar bude bolja u cijeni od 199$ ćete i pristup na Tegra Zone, a vjerojatno i pokoju besplatnu video igru 🙂 Gdje i kako kupiti, sve detalje pronađite na NVIDIA Shield Tablet službenim web stranicama.

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.