Oddworld: New ‘n’ Tasty – pomognite Abeu kako bi spasio svoje prijatelje!

Ova reinkarnacije klasične platforske a ujedno i avanturske igre Abe’s Oddysee, smjestiti će igrače ponovno u neobičan i čudan svijet, Oddworld.

Oglas

Vraćate se u Oddworld gdje ćete ostati iznenađeni, u ovoj avanturi Abe je totalno podigao na višu razinu ovo prvo i klasično poglavlje franšize sa novim jedinstvenim i iznenađujućim sadržajem.

U Oddworld: Abe’s Oddysee igrači su u ulozi lika po imenu Abe, koji  je nevjerojatno ružan, no ipak jako vjeran Mudokon rob. On i njegovi prijatelji Mudokoni su prisiljeni raditi u tvornici mesa Rupture Farms, koja pakira meso. Abe otkriva sljedeći mesni specijalitet u kojem će biti on i njegovi prijatelji te odlučuje pobjeći sa farme, spašavajući što više svojih prijatelja.

Abe’s Oddysee koristi jako puno platformskih elemenata, ukljućujući puzzle i komunikaciju. Abe sada može razgovarati i sa ostalim Mudokons prijateljima, no to zapravo i mora ukoliko želite završiti igru. Njegovi prijatelji ga moraju pratiti do portala, gdje će biti oslobođeni.

Oddworld New n Tasty2

Naziv igre: Oddworld: New ‘n’ Tasty
Platforma: avantura
Vrsta: PC, Wii U, Xbox One, PS4
Izdavač: Just Add Water Developments
Autor: Just Add Water Developments, Oddworld Inhabitants
Namijenjena: 13+
Preporučena cijena: 19,99$
U prodaji od: 25. veljača 2015
Web stranica: http://www.oddworld.com/oddworldgames/new-n-tasty/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.