Održan Tele2 online gaming turnir u zagrebačkom Avenue Mallu

U Avenue Mallu, shopping centru u Novom Zagrebu danas je održan zanimljiv i nesvakidašnji trunir – Tele2 online gaming turnir. U popodnevnim satima svoja mrežna gamerska znanja i vještine ukrstilo je šest igrača – tri protiv tri.

Nakon što su oformljene ekipe, članovi timova su sjeli za svoja računala i prvo je uslijedilo testiranje opreme i raspoloženja. No, vidjeli smo kao bi ova “online makljaža” mogla biti itekako zanimljiva. Nakon što je testiranje završeno, počelo je i samo natjecanje. odabrane su dvije igre – Counter Strike 1.6 i Warcraft 3 DotA.

Inače, iz Tele2 su nam javili kako je posebnost ovoga online gaming turnira to što su računala bila spojena na mrežu putem Tele2 USB stika, a ne kako je to uobičajeno kablovima. Bilo je zanimljivo, dobro smo se zabavljali, a kako smo primijetili i posjetitelji centra od kojih su mnogi bili izuzetno zainteresirani za ovo natjecanje.

Naš GameBox.hr portal jedini je gamerski portal u Hrvatskoj koji je snimio i video s turnira, te vam prenosimo dio atmosfere, kao nekoliko fotki. GameBoxovci, uživajte, ovo je za vas 🙂

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.