Održani Dani gaminga u Lumini centu u Donjem Knegincu kraj Varaždina

Prvi Dani Gaminga u Luminiju održani su uspješno. To može potvrditi rekordna posjećenost ovog uzbudljivog događaja koji se može ubrojiti među najposjećenije u povijesti centra.

Oglas

Tako su mnogobrojni posjetitelji od 24. do 26. listopada uživali u zanimljivim sadržajima iz svijeta video igrica i dobro se zabavili uz komediju Ljube Kerekeša „Ufuraj se i pukni“ kao i nastupima koji je priredio JamIT rock bend te DJ Smuky i DJ Stygma.

Posjetitelji su imali priliku zabaviti se igrajući najpopularnije video igrice na PlayStationu, Nintendu i Xboxu, a najbolji među njima osvojili su vrijedne nagrade. Posebna atrakcija bio je originalni 4D F1 simulator na kojem treniraju zvijezde Formule 1 gdje se mogla iskusiti najveća doza adrenalina ovog uzbudljivog sporta, a najboljim vozačem pokazao se Josip Vardić s vremenom 00:46:68.

Potpuno drugačije iskustvo nudio je LAN spot sa 16 umreženih računala na kojima se natjecalo 16 profesionalnih gamerskih timova u video igricama Call of Duty 2 i 4. Na LAN turniru prvi dan u subotu 25.10. u igri Call of Duty 2 pobjedila je ekipa „Brain Damage“, a drugi dan u nedjelju, 26.10. ekipa „sYm Gaming“ trijumfirala je u igri Call of Duty 4. Nagrade najboljim gamerima omogućili su Algoritam Profil Mozaik knjižara, hipermarket Victus Lumini, Stadium Bowling, Galeb i UPIM. Kako bi svatko pronašao nešto za sebe bio je tu i Retro korner gdje su se na dobro očuvanoj, skoro 3 desetljeća staroj konzoli, mogle zaigrati svima dobro poznate igrice iz djetinjstva.

Monogobrojne posjetitelje dodatno su „ufurali“ u ovaj gaming spektakl glumci Ljubomir Kerekeš, Jan Kerekeš i Zoran Pribičević koji su u subotu, 25.10. priredili tematsku komediju „Ufuraj se i pukni“ u režiji Ljubomira Kerekeša.

Tim povodom Jan Kerekeš je izjavio: „Bilo je fantastično u Lumini shopping centru!! Publika je bila izrazito znatiželjna i disciplinirana i posebno nas veseli kad možemo zaigrati predstavu pred našim sugrađanima i sumještanima. Ono što je bilo specifično na ovoj izvedbi jest raspon dobi naše publike, u publici se moglo vidjeti one najmlađe i najstarije ljubitelje komedija i naravno, gaminga. Hvala svima koji su došli, veselimo se ponovnom susretu 23. studenog na izvedbi monodrame “Dimnjačar“.

U petak u poslijepodnevnim satima DJ Smuky i DJ Sygma dodatno su zagrijavali atmosferu, dok poslijepodne u nedjelju bilo je rezervirano za JamIT rock band koji je dodatno užario ambijent uz covere najvećih svjetskih rock klasika.

Ako nas pitate, Dani gaminga u Luminiju bili su pun pogodak! Nadamo se kako će ovaj event postati tradicionalan, te kako ćemo svake godine uživati u gamingu, simulatorima, kazališnim predstavama, DJ-ima i odličnoj zabavi.

Dani gaminga u Lumini centu u Varaždinu 05

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.