GameBox.hr moderni je portal za sve ljubitelje igara na računalima i konzolama. Svakodnevno objavljujemo najnovije informacije iz svijeta igara i zabavne igraće industrije za PC računala, PS3, Nintendo Wii, Xbox 360 i druge igraće platforme, kao i novosti iz igraćeg hardvera i sve zanimljivosti koje interesiraju igrače. Posebno ističemo recenzije igara, rubriku u kojoj analiziramo nove igre koje se pojavljuju na tržištu, te forum u kojem igrači razmjenjuju svoja mišljenja i ideje.

Za razliku od brojnih drugih sličnih portala, naše objavljene vijesti sadrže sve potrebne informacije o nekoj igri (naziv, izdavač, autor, vrsta, namjena, datum izlaska, cijena, homepage,…) tako da igrači više nemaju potrebu dalje istraživati nego ostaju na GameBoxu.

Posjećenost GameBox.hr portala:
–    mjesečni broj jedinstvenih posjetitelja – više od 33.200 (Google Analytics, siječanj 2012)
–    mjesečni broj učitanih stranica – više od 72.700 (Google Analytics, siječanj 2012)
–    mjesečni rast posjete – oko 2,27%

Od 1. siječnja 2011. godine odlučili smo biti drugačiji od drugih, te smo kreirali jedinstvenu ponudu” – Antirecesijski PROMO paket”. Njegove zanimljive mogućnosti već od kraja 2010. godine koriste brojne IT, komunikacijske i druge tvrtke (Alcatel, Algebra, Asbis, Bitnet, Cisco, Epson, Etarget, HP, HTC, Iskon, Lenovo, Nokia, Olympus, Recro-Net, Sagena, Vipnet, Zepter i mnogi drugi). Paket je prilagođen svim tvrtkama – malim, srednjim i velikim. Iskoristite je i vi!

Kontaktirajte nas!