Omerta: City of Gangsters – kao Sim City ali u vrijeme gangstera iz 1920. godine!

Odlična simulacija koja prati neka stara dobra ili ne tako dobra vremena. Omerta: City of Gangsters je taktička simulacija koja vas stavlja u ulogu – imigranta u SAD?

Oglas

Da, znate onu priču. Mnogi Europljani u potrazi za boljim životom krenuli su brodom prema Americi, najčešće bez ičega, u nadi da će brzo naći posao i početi zarađivati za život. Tako će vas igra odvesti u 1920. godinu u Atlantic City, grad koji je preplavljen kriminalom.

Krećete s malim običnim poslom, počinjete zarađivati neku siću, ali to vas naravno ne zadovoljava. Ubrzo će vas regrutirati banda, a i tu priču znate – preuzimanje ili bolje rečeno otimanje teritorija od drugih gangsterskih bandi. A tko zna, ako budete jako dobri možda osnujete i vlastitu kriminalnu organizaciju, svoj “sindikat”.

Dakle, pametnim odlukama i upravljanjem moći ćete dobro napredovati. Bit ćete špijun, radit ćete u skladištu, utjerivati dugove, potplaćivati političare i lokalnu vlast, a povremeno biti i gost u zatvoru. Znate već kako to ide kod kriminalaca.

Ako volite strategije potez-po-potez, a i volite gangstersko razdoblje s početka prošlog stoljeća, ovo je igra koju ne bi smjeli propustiti.

Naziv igre: Omerta: City of Gangsters
Platforma: PC, Xbox 360
Vrsta: RPG
Izdavač: Kalypso Media
Autor: Haemimont Games AD
Max. igrača: –
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: –
U prodaji od: 5. veljače 2013
Web stranica: www.cityofgangsters.com

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.