Pacman Game – The Original (1980, Namco)

Nedavno smo najavili novu inačicu Pac-Mana, koji bi trebao vratiti staru slavu originalu i svim onim bezbrojnim inačicama koje su se godinama pojavljivale. Ipak, original je original. Hoćete ga zaigrati? Yeessss 🙂

Oglas

Kontrole:
– kursorske strelice za kretanje
– P – pauza
– Q – kraj igreQuit game – Q
– L – niža kvaliteta grafike
– M – bez zvuka

Cilj igre je pokušati izbjeći duhove i pojesti sve male točke s ekrana. Kada pojedete velike, tada možete loviti i duhove i pojesti ih u slast!

Koliko daleko možete doći? 🙂 (ako ne vidite igru, downloadajte novi Adobe Flash Player. Više informacija potražite ovdje)

O igri Pacman

Pacman, onaj originalni, nastao je 1980. godine i do danas se održao kao ikona jedne drugačije pop kulture i arkadnih video igara. Do danas je uz Tetris, Super Mario, Frogger i neke druge klasike ostala kao jedna od najpopularnijih video igara svih vremena. Igru je napravio japanski Namco, a osim same igre prodali su i bezbroj suvenira koji su podsjećali na neka stara dobra vremena. Igra je svoju popularnost stekla na popularnim arkadnim mašinama, a koje su žarile i palile po luna-parkovima ’80-tih godina prošlog stoljeća.

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.