PDC World Championship Darts 2010, pikado

PDC World Championship Darts 2010 donosi novu dimenziju igranja pikada na Nintendovoj Wii konzoli, definitivno! Dovoljno je da pogledate video trailer i sve će vam biti jasno. U stvari, osjećat ćete se kao da bacate prave pikado strelice.

Dakle, bacanje strelica je prilagođeno Wii Remote kontroleru, a kao što i sami možete vidjeti niže (video) izgleda vrlo zabavno. Igra u odnosu na inačicu 2009 donosi i bolju grafiku, nove igraće modove, te nova prvenstva. Naravno, najzabavnije je igrati protiv prijatelja, pa pripremite brdo piva i kokica (oni mlađi sokove, naravno, hehe).

U igri se inače pojavljuju i neki od najvećih svjetskih “pikadaša” kao što je i trenutni svjetski prvak Phil “The Power” Taylor!
 
U igri vas očekuje kompletna podrška za WiiMotion Plus (PlayStation Move, ako igrate na Plejki), 6 novih igrača, potpuno novi “player view”, novi komentatori i legende pikada (Sid Waddell i John Gwynne), te nova publika i tereni. Puno je toga novo i zabavno, vrijedi probati 🙂

Naziv igre: PDC World Championship Darts 2010
Platforma: Wii, DS, PS3
Vrsta: sportska simulacija, pikado
Izdavač: O-Games
Autor: O-Games
Max. igrača: 4
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: 19,99$
U prodaji od: 18. siječnja 2011
Službena stranica: http://row.og-international.net/games-details.asp?gameid=80

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.