Play It Cool Streaming maraton uspješno održan (ASUS Republic of Gamers)

Na trodnevnom gamming maratonu održanom u Kelnu od 1. do 3. svibnja demonstriran je odličan sustav hlađenja i nevjerojatne overclocking performanse notebook i desktop računala iz ROG serije.

Oglas

ASUS Republic of Gamers (ROG) objavio je da je Play It Cool Streaming Marathon uspješno završen u Kelnu, Njemačka. Kampanja je uspješno pokazala da se ROG gaming laptopi i small form factor desktop računala mogu satima nositi s overclockiranim razinama gaming performansi. Profesionalni gamer Grubby, zajedno s četiri poznata Twitch streamera i četiri profesionalna gaming tima sudjelovali su u trodnevnom događaju koji je online pratilo preko milijun ljudi putem prijenosa uživo na Twitchu i web stranici specijaliziranoj za ovaj događaj. Događaj se sastojao od 24-satnog Heroes of the Storm streama, 24-satnog HeartStone streama, kao i DOTA 2 turnira koji je trajao jedan dan.

Play It Cool kampanja se pokazala kao uspješna s 12 milijuna gamera koji su događaj pratili uživo preko Twitcha i službene web stranice. Manifestacija je predvođena profesionalnim gamerom Grubbyjem, Twitch streamerima Reynadom, Savjzom, Forsenom i Kungenom, kao i profesionalnim gaming timovima Alliance, Ninjas in Pyjamas, Virtus Pro i Lemondogs. Savjz je osvojio prvi HeartStone turnir i dobio nagradu od 5,000 dolara; dok je Virtus Pro osvojio nevjerojatnih 30,000 dolara u DOTA 2 turniru.

Na trodnevnom maratonu su prikazane izuzetne performanse hlađenja ASUS ROG laptopa i small form factor desktop računala. Rad ROG G751 gaming laptopa je konstantno praćen tijekom događaja i, zahvaljujući inteligentnom sustavu hlađenja, temperatura na prostoru za dlan je bila ispod 30°C kako bi osigurala udobnost tijekom igre.

Pro-gamer Grubby imao je pobjednički nastup na ROG G20 small form factor gaming desktop računalu. Njegov G20 je bio zatvoren u posebnu zagrijanu kutiju kako bi prikazao svoje izuzetne performanse hlađenja. Temperatura u toplinskoj kutiji je dosegla nevjerojatna 43°C, ali G20 je održao vrhunske performanse tijekom 12-satnog igračkog maratona.

ASUS Republic of Gamers uspješno održao Play It Cool Streaming maraton 03

ASUS ROG sustav za hlađenje

Tijekom overclockinga forsiraju se komponente sustava, što često rezultira pregrijavanjem. ASUS ROG primjenjuje dizajn koji stvara jedinstvene rashladne sustave kako bi osigurao najbolje performanse hlađenja, omogućavajući korisnicima vrhunsko igračko iskustvo. Zahvaljujući inteligentnom miksu hardvera i softvera, moduli za hlađenje smješteni u ASUS ROG sustave učinkovito neutraliziraju unutarnje zagrijavanje.
ASUS ROG laptop i desktop računala su podvrgnuti strogim testiranjima performansi na visokim temperaturama u specijalno dizajniranim toplinskim kutijama kako bi se osiguralo da će ispuniti očekivanja gamera i standarde visoke kvalitete koje zahtijeva ASUS.
Ovakav pristup hlađenju ima sljedeće prednosti:
    Pouzdanost bez premca
    Vrhunske performanse i stabilnost
    TurboMaster tehnologija za stabilan overclocking
    Dizajnirani za komfor tijekom korištenja

Opremljeni za borbu uz gaming laptop i desktop računala i monitore iz ROG serije

Sudionici Play It Cool Streaming maratona koristili su veliki broj različitih ASUS ROG proizvoda, uključujući G751, G501, GL552 i G551/771 gaming laptope, G20 gaming desktop računala, VG248QE i PG278Q gaming monitore.

Ova gaming laptop i desktop računala imaju jedinstveni sustav hlađenja za izuzetnu toplinsku učinkovitost kako bi osigurali stabilnost sustava i održali niske temperature CPU-a i GPU-a čak i u uvjetima ekstremnog overclockinga. Unutarnji ventilatori i toplinske cijevi otklanjaju toplinu od ključnih komponenata preko stražnjih i bočnih otvora. Ovi otvori usmjeravaju ispuhivanje dalje od korisnika što omogućava komfor čak i tijekom maratonskih igračkih sesija.

ASUS Republic of Gamers uspješno održao Play It Cool Streaming maraton 02

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.