PlayStation 4 – planovi o novoj PS4 konzoli na Gamescomu idući tjedan

PlayStation 4

Opasno se zaoštrava priča oko novih konzola. Microsoftova Xbox One konzola izlazi u studenom, a o Sonyjevoj PlayStation 4 konzoli više na Gamescomu.

Oglas

Podsjetit ćemo vas samo kako se Gamescom održava od 21-25. kolovoza u Njemačkoj, a uz sve one gamerske novotarije vezane uz video igre biti će riječi i o novoj Sonyjevoj PlayStation 4 konzoli. Osim toga, bit će riječi i o nadogradnjama za PlayStation 3 i PlayStation Vita platforme.

Sonyjev briefing će se održati uoči Gamescoma ,odnosno dan ranije, 20. kolovoza, gdje će se raspravljati o budućnosti svega vezanog uz PlayStation 4 i općenito PlayStation seriju. Iz japanske kompanije najavljuju zanimljive novosti, kao i datum kada će se pojaviti u prodaji.

Inače, arhitektura PS4 se temelji na moćnom čipu koji sadrži osam x86-64 jezgri i vrhunski grafički procesor. PlayStation 4 je opremljen i s 8 GB GDDR5 RAM-a, brze memorije koja propušta do čak 176 GB podataka u sekundi.

Više o samoj PlayStation 4 konzoli potražite na službenim stranicama.

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.