Playstation 4 (PS4) – nova 3.50 nadogradnja je jako problematična

Ako ste naišli na novi Sony PlayStation 4 nadogradnju oznake 3.50, čuvajte se, navodno je jako bugovita.

Oglas

Sudeći prema izjavama PlayStation korisnika najnovija nadogradnja dolazi sa velikim brojem bug-ova i pogrešaka koje utječu na igrače za vrijeme igranja igrica, a osim toga neki se susreću i sa potpunom „smrzavanjem“ tijekom igranja.

Navodno su prestali raditi neki mikrofoni, zatim je prijavljeno kako ne radi ni određen broj značajki i aplikacija, kao što su HULU aplikacija te Remote Play Accessibility (ugrubo prevedeno: dostupnost udaljene igre). Između ostaloga neki korisnici se žale na zelenu crtu koja se pojavljuje na gornjoj strani ekrana dok im se prikazuju sadržaji u Media Player-u. Možda je i najveći problem na koji se PlayStation korisnici žale problem u samom podizanju (bootanju) sadržaja nakon odrađene spomenute nadogradnje.

Ukoliko ste PS4 korisnici tada ste se zasigurno i vi susreli s nekim od navedenih poteškoća, a glavno je pitanje kako Sony to planira riješiti.

Playstation 4 (PS4) - nova 3.50 nadogradnja je jako problematična 02

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.