PlayStation 4 će podržavati Sony VR virtualnu realnost, zanimljivo

PlayStation 4 VR

Sony planira puno noviteta sa svojom novom PlayStation 4 konzolom, a jedna od njih podrška za VR uređaje, no to će se dogoditi nešto kasnije, tijekom 2014. godine.

Oglas

Svima vam je vjerojatno poznat pojam “virtualna realnost”, to ste puno mogli viđati po futurističkim filmovima. No, uskoro će to postati svakodnevna realnost, jer Sony namjerava podržati upravo VR uređaje. Ugralvnom, to je potpuno nova dimenzija igranja, jednostavno će se sve nalaziti oko vas.

Inače, rad na podršci za VR uređaje što će biti vrlo zanimljivo. Neke od prvih igara za PlayStation 4 koje će podržavati VR je Driveclub kojeg potpisuje Evolution Studios. Radi se o vrhunskoj trkaćoj igri, a kada se bude pojavila s VR podrškom bit će to pravi “zmaj” od igre.

Ono što možete vidjeti na slici je Oculus Rift, VR uređaj Oculus VR tvrtke, izgleda vrlo zanimljivo. Još jedna od igara koja bi moga podržavati VR tehnologiju na PlayStation 4 je EVE: Valkyrie, posebno prilagođena inačica multiplayera. Ipak, strpjet ćemo se još do iduće godine 2014. godine.

PlayStation 4 VR

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.