PlayStation Phone nova je Xperia Play?

Sony Ericsson u posljednje vrijeme proizvodi odlične mobilne uređaje, kao što je upravo predstavljena Xperia Arc, no oko niti jednog se uređaja nije podigla tolika prašina kao oko PlayStation Phonea. Zamislite – mobitel i konzola u jednom!

Kao što ste mogli vidjeti i u samom naslovu, novi PlayStation Phone mnogi nazivaju i Xperia Play. Primarna uloga ovog “kombo” uređaja je igranje igara, a druga njegova funkcija je komunikacija. Do sada nije bilo nekih konkretnih informacija kao niti jedna konkretna demonstracija mogućnosti, a prva malo jača dolazi u obliku ovog videa.

Ovo što ćete vidjeti je PlayStation Phone u akciji s pravim pravcatim video igrama kao što su Resident Evil 2 (Biohazard 2) i Rage Već na prvi pogled jasno je kako će nova igraće-komunikacijska konzola biti itekako popularna.

Mnogi se nadaju kako će PlayStation Phone Xperia Play uspjeti u svom naumu, odnosno na tržištu, tamo gdje to nije uspjela PSP Go konzola. Naravno, konačnu ocjenu dat će tržište.

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.