Pneuma: Breath of Life – istražite ontološki misterij!

Pneuma je puzzle igra u prvom licu koja tjera igrače da testiraju svoj um pomoću zapanjujućeg vizualnog svijeta, koji koristi Unreal Engine 4.

Oglas

Promatrajte prirodu kao stvarnost kako bi lakše istražili taj miserij koji vas očekuje u Breath of Life. Pneuma pruža igračima nemilosrdnu avanturu, smisao za rješavanje svake puzzle i napredak koji ne otkriva samo priču nego i vaš um istražujući prirodu oko vas.

Igrate kao bog Pneuma i slušate njegovo komično pričanje sa samim sobom dok vas vodi na putovanje za istraživanje i pronalažanje njegovog svijeta. Izmučite svoj mozak kako bi napredovali kroz seriju ekoloških izazova koje zahtijevaju percepciju, zapažanje i razmišljanje za uspjeh. Dižite mostove, rotirajte platforme i otključavajte gigantska vrata sa svim moćima svog uma.

U ovoj igri nije bitno koliko iskustvo imate sa kontolerom, nego je sve u vama, kako vi uočavate i analizirate situacije.

pneuma2

Naziv igre: Pneuma: Breath of Life
Platforma: puzzle
Vrsta: Xbox One, PC
Izdavač: Deco Digital
Autor: Deco Digital, Bevel Studios
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: 19,99$
U prodaji od: 27. veljača 2015
Web stranica: http://www.pneumabreathoflife.com/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.