Port Royale 3: Pirates and Merchants – nešto kao Sid Meier’s Pirates, ali bolje!

O,da! Piratski život, pljačkanje i potapanje drugih brodova po cijelom karipskom zaljevu, lijepe žene koje se bacaju u vaše naručje, sve vas to očekuje u epskoj igri Port Royale 3.

Oglas

Vrijeme radnje – turbulentno 17. stoljeće. Mjesto radnje – Karibi, dakle područje Kube, Haitija, Kostarike, Dominikanske republike. Borbe između španjolskih, engleskih, francuskih i nizozemskih osvajačkih jedinica u osvajanju novih kolonija nikad nisu bile žešće.

Vi ste u ulozi mladog kapetana koji pokušava svoju slavu i reputaciju steći mudrim trgovanjem, ali pljačkanjem drugih brodova. Naravno, i vi ćete osvajati nove kolonije za zemlju koju zastupate. Samo igranje se sastoji od dva načina – avantura i trgovina, a na vama je da izaberete svoj stil.

Ne treba puno objašnjavati kako vas očekuje sve ono što je sastavni život pirata – napadi, pljačka, lov na ucjenjene glave, osvajanje gradova, a možda se tu i tamo zalomi i koje skriveno blago koje ćete otkriti, tko zna… 🙂

Očekuje vas puno strateškog mudrovanja, no prava su poslastica borbe brodova, uz odličnu grafiku. Jedna od igara koje preporučujemo, ali i željno očekujemo u našoj redakciji za recenziju. Navodno je već na putu prema nama, već je u Sredozemnom moru 🙂

Naziv igre: Port Royale 3: Pirates and Merchants
Platforma: Xbox 360, PC, PS3
Vrsta: simulacija, akcija, strategija
Izdavač: Kalypso Media
Autor: Kalypso Media
Max. igrača: multi
Namijenjena: klincima
Preporučena cijena: 3,99 eura
U prodaji od: 6. rujna 2012
Web stranica: www.port-royale3.com

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.