Predstavljamo: Connect 2 Play klan

Još jedan gamerski klan pojavio se ovih dana na hrvatskoj gamerskoj sceni. Odmah su nas kontaktirali i objasnili tko su, što su, što ih najviše zabavlja u životu. Pa, evo nekoliko korisnih informacija, odnosno što kažu o sebi…

“Mi smo mlada ekipa koja je nastala 1. svibnja 2008. godine. Igramo Call of Duty 2 i Call of Duty 4 i imamo nekoliko servera na CoD2 i jedan CoD4 server, te 2 TS servera! Inače smo klan iz Bosne i Hercegovine i redovito odlazimo na razna LAN natjecanja koja su vrlo cijenjena i na njima smo igrali protiv jakih klanova kao sto su Immortal iz Kiseljaka Borg>cicero< i mnogih drugih!”

Možete ih posjetiti na njihovoj službenoj web stranici klana na adresi www.c2p-team.tk. Dodajmo i kako su klan osnovali dvojica prijatelja – P3nZ!c (xfire: matija17) i NapoleoN (xfire: tiranuus90). Vjerujemo kako su uvijek u potrazi za novim članovima, pa ako ste iz BiH ili nešto dalje, slobodno im se javite.

Ekipa GameBoxa im želi puno sreće u natjecanjima i puno dobrih rezultata!

Connect 2 Play klan

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.