Predstavljamo: Oblivion Clan (CoD4)

Da hrvatska ima puno dobrih igrača i klanova, to ne sumnjamo. Sigurno smo jedni od zapaženijih u svijetu, a jedan od onih pred kojim je svijetla igraća budućnost je i Oblivion Clan Croatia.

Radi se o relativno mladom klanu osnovanom 27. studenog 2008. godine za što je zaslužan IzNoGuD OBLIVION. Osnivanje klana je samo posebi jasno – želja za dobrom igrom, druženjem i sklapanjem novih prijateljstava. Kako kaže IzNoGuD, svatko može imati klan, ali je pitanje kakav će taj klan izgledati, odnosno u čega se izrasti. Evo još nekih razmišljanja osnivača klana…

Predstavljamo: Oblivion Clan (CoD4)

Predstavljamo: Oblivion Clan (CoD4)Ponekad se upitam kako netko može biti član u više klanova, kako može s istim zadovoljstvom, strašću i ljubavlju igrati za njih, Oblivion klan je nastao zbog ljudi poput mene, odnosno onih koji će poštovati, voljeti, dati sve za svoj klan, poštovati admina i ostale članove, očekivati uzvrat od klana i pomoć od njegovih članova. Mi smo klan koji prvenstveno igra Call of Duty 4. Oblivion klan broji 16 igrača iz svih dijelova HR. Igrači su podijeljeni u dvije skupine ili tima, Prvi tim i Drugi tim. U prvome timu igraju najbolji igrači iz klana, dok u drugome timu igraju nešto slabiji igrači. Svatko može napredovati ili pasti, odnosno prijeći iz drugoga tima u prvi i obrnuto.
Imamo svoj server na kojeg smo jako ponosni, služi nam za standardno igranje, održavanje redovitih treninga prije wara i za sam war. Server nema puno slotova, tek 12. Oblivion je mladi klan u usponu željan dobre igre, zabave i naravno – želimo da se za nas čuje. Uzor su nam Rabbits klan, i nadam se da ćemo se jednom odmjeriti međusobne snage u kakvome waru ili na turniru 🙂
Na turnire idemo koliko na vrijeme dopusti i kada se prvi tim skupi, jer tek tada možemo pokazati koliko vrijedimo. Redovito primamo nove članove u klan, ali se prije ulaska u klan moraju dokazati igrom, skillom, spretnošću i timskome radu tijekom igre.
Ako želite postati član Oblivion klana, admina možete kontaktirati na xfire (iznogud1991) ili putem e-maila na adresi skela89@net.hr. Posjetite nas na http://cod4oblivion.webs.com/

Evo, GameBox.hr jedini je hrvatski gamerski site koji omogućuje predstavljanje igraćih klanova. Ako i vi imate svoj klan iskoristite priliku i kontaktirajte nas. Besplatno je!

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.