Predstavljamo: Skidz Gaming (Counter Strike)

Kako kažu za sebe, radi se o novoosnovanoj međunarodnoj organizaciji čiji je cilj okupiti sto više igrača na jednom mjestu koji imaju istu strast za po njihovom mišljenju najboljim FPS-om ikad – Counter Strike 1.6.

Skidz gaming je neprofitabilna organizacija, kojoj je cilj oživjeti i podići hrvatsku Counter Strike scenu koja je zadnjih godina u padu, i jako slabija od susjednih nam zemalja. S radom su počeli prije mjesec dana s dva servera, public i cw. Vrlo su brzo postali popularni i popunjeni kako zbog dobre organizacije tako i zbog raznih dodataka i zvukova koji igranje čine još zanimljivijim.

Dok smo ovo primili, bili su na 86. mjestu u svijetu (Grametracker), a očekuju i širenje i na web-u i na serverima gdje namjeravaju dodati i DM server, FUN server i još mnoge druge. Sve s jednim ciljem – što se bolje zabaviti i upoznati nove prijatelje.

Skidz gaming također organizira i razne turnire, kupove, i ligu. Evo još nekih zanimljivosti.

“Skidz ladder” je sistem u kojemu se zapisuju vaši rezultati klana. Klanovi međusobno igraju matcheve (cw) i njihov rezultat se upisuje na ladder listu. Klanovi svojim rezultatima rangiraju se na ladder. Na ovaj način dokazujete koliko je dobar vaš klan. Cilj je prikazati i održati vaš klan na prvoj poziciji (rank 1).

Skidz TOURNAMENTS su 5v5 cw turniri i kupovi u kojemu sudjeluju klanovi. Rezultati sa turnira se dodaju vašem klanu na ladderu.  Turniri se organiziraju  i igraju na vlastitom cw serveru, uz nadzor vlastitih administratora. Pobjednike svakog turnira očekuju nagrade sponzora i partnera.

Ovom prilikom pozivamo sve koji su ljubitelji Counter Strikea da im se pridruže. Evo podataka:
– Public Server:  85.25.176.51:27015
– Cw server:  85.25.176.157:27925

Za više informacija posjetite ih na www.skidz-gaming.com.

Ekipa GameBoxa vam želi puno sreće, dobrih turnira i novih prijatelja!

Predstavljamo: Skidz Gaming (Couter Strike)

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.