Project CARS Game – nova najbolja trkaće vozačka simulacija?

Uh, ovo izgleda odlično. Pogledali smo nekoliko video trailera i oduševili se. Igra Project CARS Game izlazi za mjesec i pol dana i bit će punokrvna trkaća simulacija koju treba samo poželjeti!

Oglas

Vrijeme je za potpuno novu trkaću priču. Čini nam se kako Project CARS puno obećava, prema onome što smo vidjeli donosi upravo ono što želimo – vrhunsku grafiku, odličnu igrivosti i zvuk od kojeg se ledi krv u žilama. Posebno je zanimljiv Franchise Mode koja vam omogućuje pravi razvoj jednog vozača od samih početaka – od kartinga preko nižih trkaćih liga pa sve do onih elitnih.

Ono što daje dodatnu draž je podatak kako su sve staze i trkaći bolidi licencirani, originalni. Isto tako, možete odabrati u kojem ćete se prvenstvu razvijati – Rally, Touring Cars, Open-Wheel, GT, Le Mans i još puno drugih. Isto tako, možete igrati i u kooperativnom modu kao vozač/suvozač, ili zastupati cijeli tim kako bi se borili protiv prijatelja ili drugih igrača online.

Zapanjujuća grafika, zvuk, igrivost… treba se strpjeti još mjesec i pol, tko će izdržati… 🙂

Project CARS 02

Naziv igre: Project CARS
Platforma: PC, PS4, Wii U, Xbox One
Vrsta: trkaća simulacija
Izdavač: Slightly Mad Studios, Bandai Namco Games
Autor: Slightly Mad Studios
Max. igrača: multi
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: 49,99 eura
U prodaji od: 17. ožujka 2015.
Web stranica: http://www.projectcarsgame.com/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.