Project Natal dolazi za Božić 2010

O čemu se radi? Ukratko rečeno Project Natal je novi način upravljanja odnosno kontrole igara u kojima se vi svojim cijelim tijelom pretvarate u jedan veliki igraći “upravljač”. Vjerojatno vam to zvuči neobično i nejasno, ali shvatit ćete kada pogledate priloženi video. U svakom slučaju vrlo, vrlo zanimljivo. Radit će u paru s Xbox 360 konzolom, moći ćete koristiti kompletan prostor vašeg doma, a prepoznaje i govorne komande. U stvari, sigurno ćete reći kako ste to već negdje vidjeli u filmovima i uzdisali kao bi to bilo dobro imati i doma. E, pa vlasnici Xboxova, eto prilike!

A koliko to košta? Sigurno tisuće i tisuće dolara. E, krivo! Ovu slobodu izražavanja vašeg tijela u igrama moći ćete imati za samo 80 funti (oko 645 kuna). Nije puno za pravu slobodu… 🙂 Kada? Negdje oko Božića 2010. I to nije sve, jer će u isto vrijeme izaći i 30-ak igara koje podržavaju ovaj igraći sustav.

Još zanimljivija informacija (barem nama) je kako će ovaj sustav biti primjenjiv i na PC računalima! Živi bili pa vidjeli, treba se strpiti još godinu dana…

Project Natal dolazi za Božić 2010

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.