Proteus – minimalistička avantura u kojoj ćete vrijedno istraživati

Proteus

Proteus je upravo to – možda će vam na prvi pogled Proteus djelovati kao minimalistička i skromna igra, ali kada malo dublje uđete u njenu radnju osjetit ćete koliko je dobra.

Oglas

Kada kažemo minimalistička tada mislimo na grafiku koja je u igri Proteus napravljena u retro stilu, onako “pikselasto”. Radnja igre odvija se na nekom otoku na kojem prolazi vrijeme, mijenjaju se godišnja doba, dan i noć. No, nije baš sve tako jednostavno, ponekad će se događati i neke nepredviđene stvari.

Ono što nam se svidjelo je odlična glazba koja prati igru Proteus, ona je sigurno jača strana. iako je igra napravljena u 3D stilu, velik dio objekata s kojima ćete se susretati je u stvari u 2D maniri. Susretat ćete se i s životinjama, raznim građevinama… zanimljivo je kako igra nema pravu radnju, nema cilja, nema ništa… jednostavno igrate i uživate. Možda vam zvuči dosadno i nezanimljivo. Probajte, promijenit ćete mišljenje 🙂

Proteus

Naziv igre: Proteus
Platforma: avantura
Vrsta: PS3, PC
Izdavač: Curve Studios
Autor: Twisted Tree
Max. igrača: –
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: –
U prodaji od: rujan 2013
Web stranica: http://www.visitproteus.com/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.