PSP2 će imati 3G prijenos podataa i OLED ekran osjetljiv na dodir?

Ovih se dana može čuti jako puno glasina, šuškanja i nagađanja oko izlaska nekoliko zanimljivih gadgeta iz Sonyjeve radionice, a ona najglasnija odnose se na novi PlayStation mobitel te novu Sony Playstation 2 igraću konzolu, koja nam kuca na vrata?

Ako je vjerovati glasinama koje dolaze iz japanskog novinskog izvora Nikkei, novu Sony Playstation 2 konzolu na tržištu možete očekivati 27. ovog mjeseca, dakle za nekoliko dana. No, više od samog datuma izlaska zainteresirale su nas tehničke karakteristike, kao što su 3G povezivost te kvalitetni OLED touchscreen, odnosno ekran osjetljiv na dodir. Fizički će biti veća od prethodnog modela, a i osjetno jača, ništa manje niti ne očekujemo.

Možda će upravo s ovom konzolom Sony ispraviti sve greške koje je napravio s PSP Go. Naravno, o tome ćete presuditi i vi koji ovo čitate tako što ćete reći je li dobra ili nije, odnosno kupiti je ili ne.

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.