Quantum Conundrum – s neobičnim moćima mijenjajte dimenzije i pronađite ludog ujaka!

Ova je igra neobična po više detalja. Zamislite slagalicu iz prvog lica, e to vas upravo očekuje u igri Quantum Conundrum. Ok, pričica ide nekako ovako…

Oglas

U ulozi ste dječarca kojeg su roditelji preko vikenda samo ostavili na pragu njegovog ujaka. Srećom, vaš je ujak briljantni i ekscentrični izumitelj, profesor Fitz Quadwrangle. Kad uđete u njegovu kuću, sve će vam biti jasno – namještenja je u starinskom retro stilu, no prepuna je novih luckastih tehnoloških naprava koje vaš ujak testira.

No, brzo ćete shvatiti kako je vaš ujak negdje nestao, a vi ćete nekim čudom “naslijediti” moći najnovijeg profesorovog izuma, među-dimenzijskog pretvarača (Inter-Dimensional Shift Device), pomoću kogej pritiskom samo na jednu tipku mijenjate dimenziju oko sebe. Naravno, vaš je zadatak pronaći ujaka profesora, a kako bi u tome uspjeli pomoći će vam IDS uređaj.

Kao igrač ćete dobiti neke neobične moći s kojima ćete se mijenjati iz dimenzije u dimenziju, kako bi napredovali u igri, odnosno kako kažu – kroz uvrnute koridore Quadwrangle Manora. Bit će vam sve jasnije kada budete pogledali video gameplay niže, zabavna je 🙂

Naziv igre: Quantum Conundrum
Platforma: Xbox 360, PC, PS3
Vrsta: slagalica
Izdavač: Square Enix
Autor: Airtight Games
Max. igrača: 1
Namijenjena: svima
Preporučena cijena: –
U prodaji od: 11. srpnja 2012
Službena stranica: www.quantumconundrum.com

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.