Quantum of Solace: Daniel Craig, novi James Bond 007

Novi James Bond. Dobra pucačina. Odlična grafika. Uskoro kod nas. Ukoliko sve viđeno u demou igre bude uistinu tako i u igri stvar bi trebala biti odlična. Glatka grafika, vrlo detaljna i odličan zvuk u kombinaciji sa napetom radnjom djeluju sasvim zadovoljavajuće. Igra pomalo podsjeća na stari Bondov naslov Nightfire koji je u to vrijeme (prije 6 godina) jako iznenadio igrivošću, a naročito izgledom na Gamecube konzoli.

Demo započinje ubojstvom drugog tajnog agenta i Bondovim progonjenjem ubojice kroz kanalizaciju. Putem će vas napadati mnoštvo opasnih protivnika naoružanih različitim opasnim oružjem. Nakon što ih savladate pokupite njihovo oružje i krenite dalje. Putem vas očekuju i zamke u obliku mina koje će eksplodirati i nakratko vas ošamutiti te još nekolicina protivnika koje ćete sa lakoćom savladati. Osim standardnih komandi tu je i sakrivanje te pucanje iza zaklona koje je riješeno slično kao u novom Brothers in Armsu.

Grafika je odlična, nakon što upucate protivnike, oni će lagano plutati u vodi ili kliziti niz kosine a i izrazi njihovih lica su napravljeni dosta detaljno. Zvuk je također odličan a kakva je sama radnja, to ćemo tek vidjeti. Demo se vrti izuzetno glatko i nadajmo se da će i čitava igra biti takva. Igra izlazi u verzijama za sve platforme i trebala bi se pojaviti u Europi 31.10. čini se da je Activision ponovo napravio dobru pucačinu.

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.