Rainy Cat Fight – borbe mačaka u virtualnoj stvarnosti na Androidu

Čini se kako je ova godina u znaku VR uređaja (Virtual Reality), jer su se počele razvijati i igre za ove uređaje. Kao što je i ova u kojoj se mačke bore na kiši – Rainy Cat Fight.

Oglas

U ovom akcijskom multiplayeru bore se dvije mačke na kiši – i to je to. Ali nije to obična borba nego u vlastitom virtualnom svijetu. Jednostavno nataknete VR uređaje na glavu i krenete u borbu. Malo je to možda teže objasniti riječima, ali zato smo niže zalijepili video prilog pa ćete vidjeti o čemu se u stvari radi. U svakom slučaju – vrlo simpatično i osvježavajuće novo.

Osim ove prave svakodnevne stvarnosti, možda nije loše isprobati i onu virtualnu. Igra inače zahtjeva dva igrača, s obzirom da se radi o multiplayeru, i oba trebaju imati VR uređaje kako bi se međusobno vidjeli. Kada ste sve podesili, kreće borba mačaka.

Rainy Cat Fight donosi novi i svježi način igranja. Čini nam se kako će se sve više igara proizvoditi za ove uređaje. Više informacija potražite i na službenim stranicama igre.

Rainy Cat Fight 02

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.