Rayman Legends – simpatični junak u novoj avanturi [MINI RECENZIJA]

Rayman Legends

Ponovo nam je stigao nam super junak Rayman u svojim novim avanturama u igri Rayman Legends. U nastavku donosimo brzu mini recenziju igre…

Oglas

Radnja
Rayman, Globox i Teensies su se vratili! Pred njima su fantastične avanture u kojima će putovati kroz različite živopisne svjetove prepune svega, ali i neprijatelja koje ćete morati nekako sređivati. Sve to i puno više u igri Rayman Legends.

Igru prati odlična glazba, a inače se nastavlja na Rayman Origins. Što reći o Raymanu, treba samo igrati i uživati 🙂

Kako igrati
Radnja igre Rayman Legends je u 2D ali ima ponešto i 3D elemenata. Temelji se na singleplayer, ali može se igrati i u multiplayeru. Svaki heroj kojeg odaberete može skakati, udarati, trčati, plivati ali sve to morate kombinirati kako bi spašavali svoje prijatelje koji su zavezani ili u kavezima. Njih morate tražiti,jer vam oni služe kako bih imali što bolji rezultat na kraju razine. Razina ima podosta, i stvarno ce vam trebati puno vremena da to sve pređete ali bit će vam zanimljivo.

Isto tako da vam bude teže dok prelazite te razine,ima jako puno zamki koje vas sprječavaju u vašoj misiji. Svaka razina ima svoju temu ali ta tema može biti pokretna tako vam ponekad mogu padati stijene i zgrade ispred vas. Tu su još i biljke koje morate iščupati iz zemlje kako bi vam dale još dodatnih novčića s kojima možete kupiti heroja ili promijeniti samo njegov izgled.

Grafika i zvuk
Rayman Legends je među najljepšim 2D igrama. Tu se radi o ručno crtanim likovima i prirodi. Ima puno sjena i raznolikosti koje se jako teško mogu vidjeti u ostalim 2D igrama. Zvuk ovdje igra jako veliku ulogu. Kako nailazite na nepoznate likove,glazba vam jasno daje do znanja,dali se tu radi o opasnosti. Glazba je prilagođena prema svakoj razini, pa vam je tako još zabavnije pa i zanimljivije. Isto tako i ima i puno zvučnih efekata koji su jako dobri u cjelokupnoj kombinaciji.

Multiplayer
Multiplayer je ovdje sasvim nešto drugaciji,i ima puno vise likova i puno vise razina ali ima i jos jedan dodatak a to je Kung Foot. To je zanimljvi nogomet koji mozete igrati protiv nekog i u njemu kombinirate sve svoje trikove koje ste naučili, kako biste postigli gol. I vjerujte mi, jako je zabavno.

Ukupni dojam
Sviđa nam se to što je lijepo prilagođena svim uzrastima ali sve u svemu smo zadovoljni i sa ovim nastavkom Raymana,jer nas je jako lijepo oduševio, ali ipak mislimo da bi se trebali potruditi i napraviti to u 3D, tako bi ugođaj trebao bio još bolji, i avantura bi trebala bila još zanimljivija.

Naziv igre: Rayman Legends
Platforma: Wii U, XBOX 360, PS3, PS Vita, PC
Vrsta: avantura, platformska akcija
Izdavač: Ubisoft
Autor: Ubisoft Montpellier
Max. igrača: 1
Namijenjena: 7+
Preporučena cijena:  39.99$
U prodaji od: 26. veljače 2013
Službena stranica: http://rayman.ubi.com/legends/en-gb/home/index.aspx

Piše i igra: Kristian Komarić

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.