Razer Blade gamerski laptop je dvostruko jači uz Nvidia GTX 660M i 4-jezgreni procesor

Imati vrhunski gamerski prijenosnik san je svakog igrača. Jedan od najpoželjnijih svakako je Razer Blade koji je dobio novo pojačanje – možnu GTX 660M grafiku i 4-jezgreni procesor.

Oglas

Podsjetimo se kada se pojavio originalni Razer Blade, negdje tamo početkom veljače ove godine, kada je kompletna proizvodnja rasprodana u samo 30 minuta, što je zaista nevjerojatno. no, čini se kako je vrijeme za njegovog nasljednika, model pod istim nazivom, ali s boljom hardverskom konfiguracijom koja će ponovo zagrijati srca igrača.

Podsjetimo se, laptop ima 17,3 inčni ekran, no uspjeli su ga dizajnirati prilično elegantno tako da je tanak samo 22 milimetara, te je težak 3,1 kilogram. U novi je model ugrađena i nova 3. generacija Intelovih Core procesora iz “Ivy Bridge” obitelji (i5/i7), te već nekoliko puta spomenuta grafička kartica Nvidia GTX 660M s 2GB GDDR5 dedicirane video memorije. Ugrađeno je i 8GB DDR3 RAM-a (1600 MHz), tvrdi disk od 500GB (7200 okr/min), te dodatni 64GB SATA III SSD disk s NVELO Dataplex Software-om.

Fanovi originalnog Razer Blade modela prezadovoljni su s Switchblade UI dodatnim ekranom koji se nalazi na lokaciji gdje bi se trebala nalaziti numerička tipkovnica. Dodatni LCD ekran ima i 10 fizičkih tipki koje igrači mogu koristiti za neke druge dodatne stvari kao surfanje Internetom, pristupati društvenim mrežama ili nešto što sami programirate.

Posebno zanimljiv sustav u ovom laptopu je onaj za hlađenje, koji se brine da se prijenosnik ne pregrijava dok igrate igre. Ugrađena je i HD kamera, USB 3.0 ulazi, imate sve što vam treba.

I na kraju – cijena. Cijena mu je 2.499$ i niža je od originalnog modela (2.799$), i u prodaji će se pojaviti 30. rujna, prvo u Americi, a za eventualno pojavljivanje u našim krajevim raspitajte se kod lokalnih distributera.

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.