Reboot Infogamer 2014 na Zagrebačnom velesajmu – morate doći!!!

Na Reboot Infogameru vas očekuje puno zabave, igranja druženja, mnoštvo turnira, nagradnih igara, akcija i poklon paketa. A mi vam poklanjamo 3x po dvije ulaznice. Čitajte dalje!

Oglas

Idući će tjedan biti u znaku gaminga, sajmovanja, zabave. Očekuje nas Infogamer by Reboot, a zahvaljujući prijateljima u Zagrebačkom velesajmu, poklanjamo vam 3x po dvije ulaznice!

Ako niste znali, sajam se održava od 12-16. studenog 2014. godine, u paviljonima 8, 8a i 9 Zagrebačkog velesajma.

Reboot Infogamer ove godine predstavlja se u najvećem izdanju do sada.

Najrelevantniji sajam industrije video igara u cijeloj regiji i jugoistočnoj Europe održat će se sa trostruko više sadržaja, izlagača i zabave kroz pet dana trajanja a namijenjen je svim obožavateljima video igara i onima koji su tek na pragu upoznavanja s tom najbrže rastućom industrijom zabave na svijetu.

Reboot Infogamer održat će se u čak tri paviljona (8, 8a i 9) na površini od oko 10.000 m2  s preko 200 igraćih jedinica te s pravom nosi titulu najznačajnijeg i najambicioznijeg gamerskog događaja u Hrvatskoj i regiji.

Na sajmu će se predstaviti neki od najvećih internacionalnih izdavača sa svojim najnovijim naslovima, ali i domaći gaming studiji koji zauzimaju sve važnije mjesto na svjetskom tržištu igara.

U odnosu na prošlu godinu lista izlagača je mnogo bogatija kako inozemnim studijima i izdavačima videoigara tako i izlagačima iz regije. Svakako je važno naglasiti i značaj manjih game development studija odnosno indie studija koji će se ove godine također pojaviti u izuzetno velikom broju.

Program Reboot Infogamera:
– Predstavljanje najnovijiih VR (virtual reality) tehnologija u svijetu gaminga (Oculus Rift)
– Prezentacija i mogućnost igranja najvećih ovogodišnjih naslova u svijetu video igara na konzolama nove generacije i PC računalima
– Prisutnost nekih od najistaknutijih svjetskih izdavačkih imena poput Ubisofta, Wargaminga, Activision Blizzarda, Warner Brothers Interactivea, Sony Playstationa i mnogih drugih
– Najuspješniji game development studiji iz regije poput Little Green Men, Eipix, Mad Head Games, Ironward, Cateia Games, Gamepires i COFA Game predstavit će svoje naslove i novitete
– Velika turnirska eSports natjecanja u svjetski popularnim igrama League of Legends, Pro Evolution Soccer 2015, Hearthstone: Heroes of Warcraft, Call of Duty: Advanced Warfare, DOTA, Counter Strike: Global Offensive
– Kid’s Corner – kutak sa video igrama za najmlađe
– Indie Corner – predstavljanje regionalnih i svjetskih malih i nezavisnih studija koji razvijaju video igre
– Analogne igre i velika regionalna natjecanja u analognim igrama (najnoviji board gameovi i card gameovi, roleplaying igre)
– Upoznavanje s najnovijim edukacijskim programima za sve one koji se žele baviti game development i vjeruju u budućnost industrije video igara
– Wall of Gaming Careers and Job Opportunities / Zid s prijavama za poslove u branši razvoja video igara
– Izazovan regionalni Game Jam s bogatim nagradama by Machina

Na velikoj centralnoj pozornici održavat će se brojne nagradne igre, predstavljanja novih naslova, panel diskusije te mnoga druga događanja

Gaming cosplay natjecanje s vrlo bogatim nagradnim fondom te poseban fokus na cosplay tijekom čitavog sajma (kostimiranje u likove iz igara).

Reboot Infogamer idući tjedan - poklanjamo 3x po dvije ulaznice 02

POVIJEST  IGRANJA
Muzej retro igara Peek&Poke i ove će nas godine povesti na uzbudljiv put kroz povijest industrije videoigara i mobilne tehnologije, pa ćete na njihovom štandu moći uskočiti u dobra stara vremena klasičnog gameanja i opustiti se kroz igranje na starim računalima, konzolama i arkadnim automatima.

Dolazak je i izvrsna prilika za druženje s domaćim i inozemnim developerima koji će rado podijeliti svoje znanje i kako postati uspješan developer.

Zajedno, ove sajamske cjeline spajaju na jednom mjestu kulturu, obrazovanje, knjige, glazbu, gaming, multimediju i informatiku.

REBOOT INFOGAMER – ulaznice
Jednokratna ulaznica    30,00 kuna
Ulaznica za sve dane    70,00 kuna

Prva tri naša čitatelja koji pošalju svoje kontakt podatke, dobit će po 2 ulaznice za sajam. Požurite… Dodatak: rasprodano… 🙂

Naš Gamebox.com.hr portal je višegodišnji je ponosni medijski pokrovitelj Infogamera. Dodatne lokacijske detalje možete pronaći i u našem Event Planneru.

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.