Reboot Infogamer 2014 u studenom – vidimo se na Zagrebačkom velesajmu?

Događaj koji niti jedan gamer koji drži do sebe ne smije propustiti! Zapamtite datum – od 12-16. studenog održava se Reboot Infogamer 2014 na Zagrebačkom velesajmu.

Oglas

Kako smo saznali, ove će se godine Reboot Infogamer predstaviti se u najvećem izdanju do sada. Najznačajniji sajam industrije video igara u cijeloj regiji i jugoistočnoj Europe održat će se sa trostruko više sadržaja, izlagača i zabave kroz pet dana trajanja a namjenjen je svim obožavateljima video igara i onima koji su tek na pragu upoznavanja s tom najbrže rastućom industrijom zabave na svijetu.

Zagrebački velesajam u suradnji s gaming časopisom REBOOT ponosno najavljuju kako ćese sajam ove godine održati u čak tri paviljona (8, 8a i 9) odnosno na površini od optrilike 10.000 m2.  Na sajmu će se predstaviti neki od najvećih internacionalnih izdavača sa svojim najnovijim naslovima, ali i domaći gaming studiji koji zauzimaju sve bitnje mjesto na svjetskom tržištu igara.

Reboot Infogamer 2014 i ove godine na Zagrebačkom velesajmu 02

Program Reboot Infogamera za 2014:
–    Predstavljanje najnovijiih VR (virtual reality) tehnologija u svijetu gaminga (Oculus Rift)
–    Prezentacija i mogućnost igranja najvećih ovogodišnjih naslova u svijetu video igara na konzolama nove generacije i PC računalima
–    Prisutnost nekih od najistaknutijih svjetskih izdavačkih imena poput Ubisofta, Wargaminga, Activision Blizzarda, Warner Brothers Interactivea, Sony Playstationa i mnogih drugih
–    Najuspješniji game development studiji studiji iz regije kao što su Little Green Men, Eipix, Mad Head Games, Ironward, Cateia Games, Gamepires i COFA Game predstaviti će svoje naslove i novitete
–    Velika turnirska eSports natjecanja u svjetski popularnim igrama League of Legends, Pro Evolution Soccer 2015, Hearthstone: Heroes of Warcraft, Call of Duty: Advanced Warfare, DOTA, Counter Strike: Global Offensive
–    Kid’s Corner – Kutak sa video igrama namjenjima najmlađima
–    Velika centralna pozornica na kojoj će se održavati brojne nagradne igre, predstavljanja novih naslova, panel diskusije te mnoga druga događanja
–    Još veće gaming cosplay natjecanje s vrlo bogatim nagradnim fondom te poseban fokus na cosplay tijekom čitavog sajma (kostimiranje u likove iz igara)
–    Indie Corner: Predstavljanje regionalnih i svjetskik malih I nezavisnih studija koji razvijaju video igare
–    Analogne igre i velika regionalna natjecanja u analognim igrama (najnoviji board gameovi i card gameovi, roleplaying igre)
–    Upoznavanje s najnovijim edukacijskim programima za sve one koji se žele baviti game development i vjeruju u budućnost industrije video igara
–    Wall of Gaming Careers and Job Opportunities/ Zid s prijavama za poslove u branši razvoja video igara
–    Izazovan regionalni Game Jam s bogatim nagradama by Machina

Reboot Infogamer 2014 i ove godine na Zagrebačkom velesajmu 03

Sve koji žele biti u toku s novostima o nadolazećeg sajamu ali I tijekom njegova trajanja pozivamo da posjete njegovu novu službenu web stranicu www.rebootinfogamer.hr.

Cijena jednokratne jednodnevne karte kao i prošle godine iznosi 30 kuna, a za one koji žele posjetiti sajam svih 5 dana cijena je 70 kuna. Karte se također mogu unaprijed osigurati i kupiti online preko službene stranice sajma.

Sve navedeno svakako će privući još veći broj posjetitelja u odnosu na prošlu godinu, što jamči nastavak zabave za sve koji posjete Reboot Infogamer i ove godine.

Reboot Infogamer 2014 i ove godine na Zagrebačkom velesajmu 04

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.