Reboot InfoGamer 2017 je definitivno jedan od najvećih gamerskih druženja u Europi

Ovogodišnji se Reboot Infogamer, inače 6. po redu, može pohvaliti s rekordnim brojem nezavisnih izlagača. Donosimo i zgodan video (još jedan!) koji smo snimili na Infogameru… 🙂

Oglas

I ove smo godine posjetili Reboot Infogamer 2017 koji se čvrsto etablirao kao vodeći gamerski sajam u ovom dijelu Europe. Koliko je bilo zanimljivo na sajmu možete vidjeti i u posebnom kolaž-videu koji smo snimili na sajmu. Ovogodišnji se Reboot Infogamer, inače 6. po redu, može pohvaliti s rekordnim brojem nezavisnih izlagača odnosno proizvođača igara iz cijele regije i šire, njih čak 40. Dodajmo kako je postavljeno i više od 1.000 raznih igraćih jedinica (konzola, računala, VR opreme,…) s više od 100 izloženih video igara. Isto tako, održali su se i brojni turniri, a sajam video igara posjetilo je nekoliko desetaka tisuća posjetitelja.

Sajam je djelomično bio i prodajnog karaktera – osim što ste mogli isprobati nove i nešto starije video igre, također ste mogli povoljnije kupiti i pokoji komad gamerske opreme. Isto tako, posebnu je pažnju privlačio kutak s retro igrama od prije 30-ak i više godina, kao i dio s klasičnim “board” igrama koje, čini nam se, svake godine imaju sve više poklonika.

Sajam je trajao čak šest dana, a bio je “razvučen” u više paviljona, od osmice pa sve do jedanaestice. Mogli ste osvojiti i brojne vrijedne nagrade na turnirima, a svakako treba spomenuti i odlično finale Vip Adria Lige koji je pokazao kako je velik interes i za eSport u Hrvatskoj koji je možda još uvijek na početku, ali će je nešto što će se definitivno razvijati i širiti u godinama koje dolaze.

Teško je ispričati što se sve događalo na Reboot Infogameru, možda će to najbolje pokazati naš poseban video prilog koji će vam pokazati ono najbolje što ste mogli vidjeti na sajmu. Ako niste posjetili sajam evo što ste propustili… a ako i jeste, podsjetite se što ste sve vidjeli… 🙂

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.