RECENZIJA: Brothers in Arms Hell’s Highway PS3

Već na samom početku možemo vidjeti da igra ima dobru priču i da nas očekuje mnoštvo dobrih vizualnih i zvučnih detalja. U ulozi ste narednika Bakera i morate provesti svoju skupinu hrabrih vojnika kroz sve opasnosti brutalnog i divljeg bojišta.

Kombinacija pucačine iz prvog lica i upravljanja grupom vojnika dobro funkcionira i u ovom nastavku. Odlična grafika i još bolji zvučni efekti prisutni su tijekom cijele igre i nakon nekog vremena ćete već po samom zvuku moći razlikovati raznorazna oružja.

Za one kojima je koncept upravljanja ekipom vojnika nov, igra nudi i tutorial bez kojega se može započeti igra ali bi vas upoznavanje s komandama na taj način moglo koštati podosta života vojnika i započinjanja ispočetka.

Vaši suborci ponašaju se uglavnom pametno i pomažu vam na način da vas pokrivaju dok se prikradate mrskom neprijatelju. Neprijatelj je uglavnom opasan ali ima i svojih loših trenutaka jer povremeno nije problem prići mu sa strane i lijepo ga upucati dok on gleda pred sebe ili se počne jako sporo okretati.

Vaši suborci dobro funkcioniraju i pomažu vam naredbama kada zastanete ili se malo izgubite.

Najveći problem predstavlja nišanjenje koje je dosta neprecizno i predstavlja jedan od nedostataka u igri. Drugi zamjetljiv nedostatak je povremeno pucanje tekstura što se na PS3 ne bi smjelo dešavati, naročito na ovako jakom naslovu. Ipak, na samu igrivost to previše ne utječe budući da je izgled igre izuzetno dobar. Ne savršen, ali ipak jako dobar. Glasovi i zvuk su najkvalitetnije odrađeni dio igre. Ljubiteljima pucačina možemo toplo preporučiti Brothers in Arms.

+ Hvalimo
– odlična grafika
– fantastičan zvuk
– atmosfera
– igrivost

– Zamjeramo
– pucanje tekstura
– teško nišanjenje

Radnja:
Grafika:
Zvuk:
Igrivost:
Ukupni dojam:
Ocjena: 80 %

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.