RECENZIJA: Super Mario All Stars Wii, opet taj Super Mario

Ok, svaki Super Mario je dobar i čini se da kakvu god obradu da Nintendo napravi, jednostavno ne može pogriješiti. Izuzetna prilika za uzeti još love od gamera je i 25ti rođendan gospodina Maria. U ovih 25 godina nije se gotovo uopće promijenio a nakon toliko igara u kojima ga cimamo da skače na sve strane i izvodi sve i svašta nije niti posebno umoran.

O čemu se radi u ovom naslovu? To su u stvari 3 naslova sa NES konzole: Super Mario World 1-3 i igra Lost Levels. Osim toga u lijepo dizajniranoj kutiji dobivate i glazbeni cd sa već poznatim melodijama i knjižicu sa presjekom 25 godišnje karijere Super Maria.
Igre su ostale u izvornom obliku sa tek malo poboljšanom grafikom (u marketingu bi rekli, sa boljim vizualima) ali igre su u osnovi iste kao i originali.

Koliko se uopće isplati kupnja ovog naslova? S obzirom na u startu nižu cijenu od 249,00 Kn igru si može priuštiti svaki ljubitelj brkatog čovječuljka. Pitanje je jedino koliko vas lupa nostalgija. Odlučite sami.

+ Hvalimo
+ odlični naslovi
+ Super Mario

– Zamjeramo
– možda još nešto u kompletu?
– malo opširnija knjižica

OCJENE:
Radnja:
Grafika:
Zvuk:
Igrivost:
Ukupni dojam:
Konačna ocjena: 70%

Naziv igre: Super Mario All Stars Wii
Platforma:  Wii
Izdavač: Nintendo
Autor: Nintendo
Vrsta: platformska igra
Max. igrača: 1-2
Namijenjena: 3+
U prodaji od: 03. prosinca 2010
Preporučena cijena: 249 Kn
Službena stranica: http://www.nintendo.co.uk/NOE/en_GB/games/wii/super_mario_all-stars_-_25th_anniversary_edition_19794.html

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.