RECENZIJA: Warriors Orochi

Priča je zanimljiva, onako japanska. Zli kralj Orochi pomiješao je vrijeme, prostor i dvije moćne vojske u veliki rat. Igra se razvija u četiri scenarija, od koji svaki ima deset etapa. Tri se scenarija odnose na tri kineska kraljevstva – Wu, Wei i Shu, dok je četvrti smješten u poseban svijet samurajskih ratnika. Zanimljivo je kako ćete tijekom igre upravljati sa 77 različitih likova. Sve u svemu, radi se o igri u kojoj ćete pustiti mozak na pašu i udarati svom snagom kako bi što više sredili protivnika.

Izbor je zaista velik, a vi ćete na početku odabrati svoja tri ratnika s kojima ćete se boriti. Dok se borite s jednim likom, druga dva su "na čekanju", ali pritisak samo na jednu tipku aktivirat ćete drugog borca. Svaki ima svoje karakteristike i tri načina napada, a to su snaga, brzina i tehnika.

Kako opisati ovu igru? Vrlo lako – udri po neprijateljima dok ti zubi ne utrnu! Zabijajte se u gomilu, udrite sve koga stignete i ne stignete, posebnu pažnju posvetite protivničkim samurajima i onima kojima se energija puno teže troši. Pri tome nemojte misliti samo na sebe nego i na svoje suborce, jer svi morate preživjeti.

Na samom početku možete odabrati Free Mode ili Story Mode, nama se nekako ovaj slobodni mod učinio zanimljivijim, pa smo se izudarali, izmlatili i sad nas sve živo boli. Odlučili smo prekinuti makljažu i napisati vam nekoliko rečenica.

+ Hvalimo
– dinamična i šarena igra
– zanimljivi udarci, posebni potezi
– zanimljiv intro

– Zamjeramo
– dosadno, brate, radnja se vrti u krug…
– fuj tipke, a miš?
– ponekad "kamera" zaglavi

OCJENE:
Radnja: 7
Grafika: 8
Zvuk: 7
Igrivost: 6
Ukupni dojam: 5
Konačna ocjena: 66%

Platforma: PC, PS2, SPS, DS, Xbox360
Izdavač: Koei
Autor: Omega Force
Vrsta: akcijska
Max. igrača: 2
Namijenjena: klincima
U prodaji od: 25. ožujka 2008
Ocjena: 68%
Homepage

 

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.