ReCore – porazite svoje neprijatelje

Od legendarnog tvorca Keiji Inafune i od tvorca Metroid Primea dolazi nova akcijska avantura po imenu ReCore.

Oglas

Kao jedini preživjeli čovijek na planeti na kojemu su zlikovci gazde, morate ostvariti dobar odnos i povjerenje sa grupom robota od kojih svaki ima jedinstvene sposobnosti i snagu.

Zadatak vam je spasiti čovječanstvo, a to ne možete napraviti sami. Vodite grupu nevjerovatnih heroja na čudesnu avanturu kroz misterije i dinamičan svijet.

U ulozi Joule Adamsa, mladića koji je preživio putuje sa Zemlje u pustinski svijet “Far Eden” kako bi napravio novi dom čovječanstva.

Kada se Joule probudio iz dugog sna (cryo-speep) ništa mu nije išlo po planu. Kolonije u Far Edenu su mislile da bi od toga mjesta mogli napraviti raj, točnije mjesto gdje bi ljudi i Coreboti mogli izgraditi budućnost zajedno.

Porazite svoje neprijatelje uključujući i gazde pomoću vaše mašte i dobre taktike. Napravite komponente da bi nadogradili svoje Corebote kako bi borbe bile zanimljivije i lakše i onda podjelite svoje uspjehe sa ostalim igračima online.

Naziv igre: ReCore
Platforma: PS4, Xbox One, PC
Vrsta: Avantura
Izdavač: Microsoft
Autor: Microsoft Game Studios
Max. igrača: 1
Namijenjena: –
Preporučena cijena: –
U prodaji od: 13.09.2016
Web stranica: http://www.recoregame.com/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.