Red Dead Redemption, nova kaubojska saga

Red Dead Redemption je punokrvna vestern igra s odličnom atmosferom i grafikom. Već nakon nekoliko kadrova u filmskom stilu shvatili smo kako bi igra trebala biti pravi hit. Ovaj vestern nas vraća na prijelaz iz 19. u 20. stoljeće, u vrijeme kaosa i bez zakona.

To je vrijeme industrijske ere (Industrial Age), vrijeme stvaranja prvih ozbiljnijih vlada, u vrijeme kada je na Divljem zapadu još uvijek vladao zakon jačeg, zakon revolvera. Igra se nastavlja na Red Dead Revolver, igraći hit iz 2004. godine, a priča se vrti oko bivšeg otpadnika Johna Marstona i njegovih avantura uzduž američke granice.

Red Dead Redemption je napravljena u open-world maniri, što znači da ćete istraživati široka prostranstva divljeg zapada, uživati u još uvijek nezagađenoj divljini, pustinjama, planinama, livadama i pašnjacima. Naravno, na tom putu bit će puno akcije, napucavanja, revolverskih dvoboja, susretat ćete se s raznim likovima, jednostavno ćete uživati u ovoj igri.

Sve u svemu, čini nam se da pred sobom imamo novi igraći hit, a bez obzira voljeli američki zapad ili ne, ako volite dobru akciju, ovo je jedna od onih igara koju ne bi trebali propustiti. Jedva čekamo izlazak igre… 🙂

Red Dead Redemption, nova kaubojska saga

Naziv igre: Red Dead Redemption
Platforma: Xbox 360, PS3
Izdavač: Rockstar Games
Autor: Rockstar San Diego
Vrsta: akcija u trećem licu
Max. igrača: 4
Namijenjena: odraslima
Preporučena cijena: 59,95$
U prodaji od: 27. travnja  2010
Službena stranica: www.rockstargames.com/reddeadredemption/

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.