Resident Evil Revelations 2 Episode 3 – strahota se nastavlja

Treća epizoda hvaljenog horor serijala donosi još strašniju i mračniju Resident Evil Revelations 2 Episode 3. Bit ćete naoružani kao i inače, ali pamet u glavu – koristite streljivo samo kada morate. I gađajte točno.

Oglas

Treća epizoda ima još i naziv “Judgment”, a strava vas ponovo očekuje na svakom uglu. Još ćete se duble povezati sa likovima. Ako ste ljubitelji ovakve vrste igara, uživat ćete u Resident Evil Revelations 2 Episode 3, dakle trećoj epizodi. Sviđa nam se video trailer.

Inače, serijal Resident Evil je poznat po svojim neobičnim dijalozima, pomalo priglupim, ali to je tako. I dalje ste u potrazi za nekakvim ključevima za nekakva vrata koja vode prema van, prema slobodi. Naravno, prije toga morate preživjeti cijelu igru, naravno ako možete… 🙂

Eto, to je ukratko o ovoj igri koja ima zavidnu grafiku i zvuk, te igrivost. Ugasite svjetlo, pojačajte zvučnike i zaigrajte Resident Evil Revelations 2 Episode 3, naravno ako se usudite… 🙂

Resident Evil Revelations 2 Episode 3 02

Naziv igre: Resident Evil Revelations 2 Episode 3
Platforma: PC , PS3, PS4, PSVita, Xbox One
Vrsta: akcijska
Izdavač: Capcom
Autor: Capcom
Max. igrača: –
Namijenjena: odraslima
Preporučena cijena: –
U prodaji od: 10. ožujka 2015.
Web stranica: http://www.residentevil.net/en/

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.