Resident Evil: The Umbrella Chronicles – red strave, red pucačine, red preživljavanja

Capcomova horor pucačina i dalje pronalazi velik broj poklonika pa su se odlučili za novi nastavak koji nam stiže ovih dana, a prepoznat ćete ga pod nazivom Resident Evil: Umbrella Chronicles.

Oglas

Radnja igre je kao i ranije zapetljana, no radujemo se što je igra napredovala u svim elementima. Velik je broj mračnih scena u kojima baš i ne vidite sve, no ima i onih vrlo “optimističkih” na kojima se sve vidi, e sad koliko je to dobro… većina će vas sigurno potvrdno klimati glavom.

Ok, u ovoj pucačini u prvom licu vaši će se likovi kretati kroz odlično napravljeni 3D svijet. Ovaj akcijski hibrid između horora i pucačine ima i nekakvu radnju u pozadini, a ona na otkriva pozadinsku ili bolje rečeno skrivenu i istinitu priču o padu Umbrella korporacije. Očekuju vas i neke nove do sada neviđene ali vrlo atraktivne lokacije. Ako ste igrali neki od prethodnih nastavaka tada vam je sve jasno, a ako i niste ništa zato, snaći ćete se, u to ne sumnjamo 🙂

Naziv igre: Resident Evil: The Umbrella Chronicles
Platforma: PS3, Wii
Vrsta: pucačina, FPS
Izdavač: Capcom
Autor: Capcom
Max. igrača: 2
Namijenjena: odraslima
Preporučena cijena: 19,99$
U prodaji od: 17. srpnja 2012
Službena stranica: www.residentevil.com

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.