Rise of the Guardians: The Video Game – još jedna zanimljiva fantazijska priča

Pustite mašti na volju i uđite u magičan svijet Rise of the Guardians. U ulozi jednog od čuvara u popularnom i istoimenom animiranom kino hitu kojeg potpisuje DreamWorks Animation.

Oglas

Igrat ćete kao North, Bunnymund, Tooth i Sandman, jedan od magićnih, moćnih i besmrtnih čuvara. Svaki od njih ima svoje posebne karakterne osobine, ali i moći s kojima će krčiti put kroz igru. Isto tako, svoje ćete moći tijekom igre i nadograđivati, a i očekuju vas neke moći koje su, kako kažu autori igre, dosad neviđene.

A zašto sve to? Pa, u lovu ste na zlog duha koji se zove “Pitch” a koji ima zle i zarazne noćne more. U multiplayer modu istovremeno može igrati do 4 igrača, tako da ćete moći timski napadati i braniti jedni druge. Vaš arsenal oružja i čarolija je popriličan, a kada ih ukrstite s prijateljima, teško vašim neprijateljima!

Čuvari (Guardians) imaju težak zadatak, a to je spasiti nade, vjerovanja i maštanja djece iz cijeloga svijeta. Prava bajkovita priča, zar ne? 🙂

Uz video trailer i gameplay priložili smo još jedan trailer, a to je istoimenog crtića, sami usporedite koliko je dobro australska ekipa iz Torus Gamesa napravila igru. Ili još bolje, nabavite je ako imate Wii 🙂

Naziv igre: Rise of the Guardians: The Video Game
Platforma: Wii
Vrsta: akcija
Izdavač: D3 Publisher
Autor: Torus Games
Max. igrača: 4
Namijenjena: 10+
Preporučena cijena: 29,99$
U prodaji od: 20. studenog 2012
Službena stranica: www.d3p.us/ProductDetails.asp?ProductID=191

Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.