Risen 2: Dark Waters – potpuno nova igra

" style=

Radnjom se igra nastavlja na prvi nastavak, točnije nekoliko godina nakon događaja koje smo pratili u igri Risen. Igra vas "spušta" u kataklizmički svijet u kojem su pobješnjeli titani totalno razvalili planet i ljudski je rod doveden do ruba uništenja. Nakon toga su se pojavila ogromna čudovišta koja su isplivala iz vodenih morskih dubina, a za sobom povukli sav pomorski život. Naš junak, odnosno vi, sada je član Inquisitiona, poslan je na mjesto događaja kako bi to proučio i pronašao način kako bi zaustavio najezdu čudovišta iz mora. Avanture počinju glasinama o piratima s južnog otočja koji znaju kako se riješiti čudovišta i kako ih zauvijek vratiti tamo odakle su došli.

Risen 2: Dark Waters igra je u piratskom stilu, igrate je kao RPG a radnju pratite u trećem licu. Ovaj je dio odjetno napredovao u odnosu na prethodni, što možete vidjeti i u video traileru u gameplayu niže. Ipak, za izlazak igre ćete se malo strpjeti, izlazi za otprilike dva mjeseca 🙂

Naziv igre: Risen 2: Dark Waters
Platforma: PC, PS3, Xbox 360
Vrsta: RPG
Izdavač: Deep Silver
Autor: Piranha Bytes / Pluto 13
Max. igrača: 1
Namijenjena: odraslima
Preporučena cijena: –
U prodaji od: 24. travnja 2012
Službena stranica: www.risen2.com

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.