Roboti za kućnu upotrebu

Tvrtka WowWee (nema veze sa World of Warcraftom) proizvodi mnoštvo robota različitih namjena. Obični roboti sa rukama i nogama, zmije roboti, roboti koji pričaju, reptili i leteći roboti izgledaju odlično i nagovještavaju što nas čeka u (očito) bliskoj budućnosti.

Posebno su zanimljivi leteći roboti u obliku raznih kukaca (leptiri, komarci,…) koji mogu letjeti u zatvorenom prostoru a konstruirani su od elastičnog materijala (ugljikova vlakna) otpornog na udarce tako da su osigurani od lomova prilikom pada. Uz svaki od robota dolazi i vrlo jednostavno dizajniran daljinski upravljač u potpunosti lišen nepotrebnih i kompliciranih komandi. Neki od njih imaju ugrađene senzore pomoću kojih izbjegavaju prepreke (primjerice letjelica Bladestar).

Roboti se mogu nabaviti već od 100ak kuna na dalje. U svakom slučaju čine se kao dobra zabava za čitavu obitelj. Više podataka možete saznati ovdje.

 

 

 

Oglas
Oglas

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.